Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til og omtales i følgende artikel eller af deres produkter.

Dansk Patchwork er en forening der har vokset sig større og større i takt med hobby arbejde er blevet mere populært. Programmer som den store strikkedyst og lignende har banet vejen for, at flere har fået øjnene op for håndarbejde i alle mulige afskygninger. I slutningen af sommeren afholdes der Dansk Patchwork i Odense Congress Center, hvor der både er nationale og internationale udstillere og talere.

Messen indeholder flere forskellige ting, og der vil både være udstilling, workshops, demonstrationer og butikker, hvor der kan købes diverse produkter med relation til patchwork. Til flere workshops kan det dog være en god ide, at man har det med hjemme fra, der skal bruges, som man er sikker på at have alt hvad man skal bruge. Du kan finde stort set alt hvad du skal bruge af stof på Stofgiganten.dk – hvis du skal deltage i en af de workshops omkring det.

Blandt hovednavnene på messen finder man skotske Sheena J. Norquay, der blandt andet holder et foredrag omkring quilting og dets historie, hvilket beskrives som lidt af et scoop for messen.

Hvor: Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5220 Odense Sø

Hvornår: 27. – 28. august

Pris: Varierende

Web: www.patchwork.dk