Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til og omtales i følgende artikel eller af deres produkter.

Julen nærmer sig og der er så småt ved at komme lidt julestress på i de forskellige børnefamilier. December måned er en af de travleste måneder på året, da der er en masse praktiske ting, der skal ordnes. Julegaveræset er allerede startet og butikkerne har allerede pyntet op til jul. Men hvordan kommer vi lettes gennem denne stressede måned, og på samme tid får nået alt det man skal nå. Vi giver et bud på planlægningen af december måned og et par tips til at komme helskindet igennem.

December måned kræver en masse forberedelser, julegaverne skal købes, maden skal handles ind og laves, og så skal alle juledagene lige planlægges. Et godt tips til at komme igennem december er at handle mange af tingene online. Mange familier handler allerede julegaver online, og det skal man fortsat gøre, da mange penge kan spares. Mange online shops er røget med på Black Friday bølgen, og har derfor store rabatter netop den dag. Black Friday falder i år den 25. November og mange fysiske butikker holder åbent helt til kl. 24. En anden til som med fordel kan købes på nettet er julemaden. Både coop og nemlig.com er åbnet op for onlinehandle af daglig vare, til hele danmark. På den måde kan du nemt og enkelt sidde i sofaen og bestille alle tingene og få leveret lige til døren.

Skriv tingene ned og skab din egen struktur

Ved at få tingene skrevet ned, enten i en kalender eller bare på papir giver du tingene en god struktur og på den måde er ingen i familien der er i tvivl om hvordan december måned skal forløbe. Ligeledes skal julegaverne skrives ned på ønskesedler. Det gøres nemmeste på computeren, dog kræver det at maskinen er fyldt på med blækpatroner, som også bestilles nemt og enkelt på nettet.