Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til og omtales i følgende artikel eller af deres produkter.

Står du og skal holde et stort arrangement, og kan ikke lige overskue hele setup’et? Så lad et eventfirma overtage styringen. De fleste eventfirmaer arrangerer fester og event året rundt, og giver oftest festen et helt andet liv.

Om det er julefrokost, teambuilding eller generelle events er der firmaer rund omring i Danmark som kan hjælpe dig. Mange tænker ikke over hvor stort et arbejde, det er at stable et stort arrangement sammen. Flere og flere virksomheder afholder events i form af pressemøder eller teambuilding, og her kan det være vanskeligt for den almindelige medarbejder at få arrangeret hele arrangementet. Hvis din virksomhed står overfor en teambuilding og inspirationsdag, er det en god idé at lade professionelle håndtere opgaven. Tilbage i juni 2015 var 70 Coloplast medarbejdere på teambuilding øvelse, i en øvelse som de kaldte ”Storm P øvelse”. Øvelsen gik i korte træk ud på at dele deltagerne op i gruppe og konkurrere i alle mulige gåder og kampe med hinanden. Her var det eventfirmaet Event Republic som stod bag. Formålet med dagen var at styrke samarbejdet på tværs af organisationen, igennem humoristiske og inspirerende øvelser. Et af formålene med denne øvelse er at medarbejderne skal komme i øjenhøjde med hinanden. Undervejs i forløbet er det ikke unormalt at sekretæren tager lederrollen i en gruppe, selvom direktøren også er med. Det er helt naturligt, og netop en af grundene til at medarbejdere bliver bedre rystet sammen i denne øvelse.

Event firmaer klarer det hele

Som ovennævnt arrangement med Coloplast A/S, er det eventfirmaet Event Republic som har stået for denne dag. Der findes flere eventfirmaer i Danmark, og ens for stort set dem alle er, at de tænker ud af boksen og skaber en dag for virksomheden, som de sent vil glemme. Som leder for en afdeling, eller hvis du blot har fået til opgave at stå for teambuilding dagen er det værd at tage kontakt til et eventfirma, hvis du vil give dine medarbejdere en dag de aldrig vil glemme. Læs mere om forskellige events på Event Republics hjemmeside her.