Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til og omtales i følgende artikel eller af deres produkter.

Bergen er ikke bare en urimelig smuk by. Den er også knudepunkt for rigtig mange stærke boligmesser. Fra d. 23. – 25. september løber en af nordens mest anerkendte boligmesser af stablen, og det bliver med et pakket program. 

Den mest inspirerende boligmesse i hele skandinavien ligger i Bergen. Det mener i hvertfald arrangørerne bag Boligmesse.no, som er arrangør af en lang række af messe i hele skandinavien. Bergen, Ålesund, Arendal, Skien, Drammen, Tromsø og mange flere byer ligger lokaler til den store messe.

Møbler, indretning, køkken, stue, gardiner, soveværelse og mange andre discipliner er i centrum, når messen slår dørene op til tre dage i inspirationens tegn. Flere nationale og internationale eksperter kommer og holder oplæg på messen, som advokerer sig for at have fagligt dygtige folk stående på rad og række med tips, tricks, inspiration og gode tilbud i den store messehal.

Velkommen til Bergen

Bergen er Norges næststørste by med knap en kvart million indbyggere. Byen blev grundlagt omkring år 1000 af Kong Olav Kyrre. Men husk i regntøj – Bergen er den mest regnfulde by i hele skandinavien – i 2011 havde byen f. eks 55 dage i streg, hvor det regnede konstant. Derfor er det også rart at have styr på indretningen, når vejret ikke inviterer til ophold udendørs.

Messen finder sted i Vestlandshallen i bydelen Ulset. Åsane Senter 58 er den nøjagtige adresse, som du skal give taxamanden, efter du lander i Bergen Lufthavn. Fra danmark kan man flyve direkte til Bergen via Billund, Kastrup og Aalborg. Flybilletter er ikke så dyre, og der er rigtig mange flyselskaber, som flyver på denne rute.

Praktiske informationer

Det koster 100 kr, hvis du er voksen, 50 kr hvis du er studerende eller pensionist. Og er du et barn, som bare elsker indretningsmesser er du heldig, for så kommer du nemlig gratis ind på messen i Bergen.

Åbningstidererne for messen varierer fra dag til dag, så det skal man lige være opmærksom på, når man planlægger rejsen til Bergen.

Fredag: 12:00 – 19:00
Lørdag: 10:00 – 18:00
Søndag: 10:00 – 17:00