Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til og omtales i følgende artikel eller af deres produkter.

Det blevet sagt før – flere og flere handler på nettet og især julegaverne bliver handlet i stor stil online. Forventningerne til julesalget i 2016 er ingen undtagelse. I 2015 handlede vi vare på nettet for mere end 87 milliarder, hvilket er en stigning på mere end 18%, i forhold til 2014. Hvis du gerne vil blive inspireret og få et par gode ideer til hvor og hvornår julegaverne skal shoppes, så læs med her.

Flere og flere danske online butikker ryger med til tilbud festerne som Blackfriday, Cyber monday og så videre. Disse dage er til stor gavn for forbrugerne og der mange penge at spare. En af de helt store fordele ved online handel er den lange returret. Ifølge dansk lovgivning skal internetshops som minimum tilbyde 14 dage fuld returret, men flere sider tilbyder helt op til 30 og 60 dages returret. Netop dagene omkring black friday og cyber monday, reklamere flere butikkerne med at gaverne kan byttes i op til 14 dage efter jul. På den måde, har du mulighed for at forkæle dine nærmeste lidt ekstra.

Det ses også at store hypermarkeder som Bilka og Føtex reklamere med skarpe tilbud i månederne op til jul. Bilka kører i øjeblikket med mange nedsatte vare på f.eks. Lego, og yderligere 30% rabat i få dage. Ligeledes tilbyder Bilka at bytte varerne i op til 14 dage efter jul. Glæd dine nærmeste og afsat tid, i god tid, til at få styr på julegaverne. Både fysiske butikker og online butikker tilbyder store rabatter i månederne op til jul. Husk at kig dig omkring for tilbud og udnyt mulighederne

Fordele ved online handel

Hvis du vælger at handle online til Black friday, så tjek nettet for rabatkoder inden. Ofte er priserne sat ned med op til 50 eller 75%, og med en rabatkode fra f.eks rabatbanditten.dk, kan du spare yderligere 5 til 10% på Black friday. Læs mere her www.rabatbanditten.dk/black-friday