Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til og omtales i følgende artikel eller af deres produkter.

Cyber monday falder i år den 28. november 2016. Fænomenet Cyber monday kommer af søster eventet Black Friday, og så dagens lys for første gang i 2005, da amerikaneren Scott Silverman lavede et studie, omkring forbrugsadfærden i USA. Det viste sig hurtigt at Cyber monday, som er mandagen efter Thanksgiving, var en af de største online handelsdage, set ud fra omsætningen. Som mange andre ting, tager danmark diverse traditioner og datoer til sig, og Cyber monday er ikke en undtagelse. Dagen er endnu ikke blevet lige så almenkendt som Black Friday, men her i år 2016 tyder det på at mange danske webshops vil annoncere netop denne dag. Cyber monday er en oplagt dag til at få shoppet julegaverne eller det produkt du har gået og sparet op til. Mange danske webshops vælger at sætte mange af deres produkter på tilbud. Det er også set, at mange butikker opfordre til at engagere deres kunder på facebook, og de kan ytre ønsker om hvilke produkter, de ønsker som kommer på tilbud.

Danske webshops med på Cyber monday

Flere og flere danske webshops er med på både Black monday og Cyber monday og især gardinshoppen Uniggardin, som sælger alt indenfor gardiner, specielt lamelgardiner og plissegardiner. Hold øje med uniggardin.dk d. 28. november, hvor der vil være attraktive tilbud og store rabatter.