Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til og omtales i følgende artikel eller af deres produkter.

Vi er lige gået ind i uge 42, og for rigtig mange familier betyder det, at det er efterårsferie, hvilket betyder en dejlig masse tid sammen med familien. Der skal naturligvis være plads til en masse sjov og ballade, men det betyder ikke, at det ikke kan være lærerigt imens. Et sted hvor der er rig mulighed for at have det både sjovt og lære noget, er når Falck stationer rundt om i landet holder åbent hus. Flack er yderst kendt og respekteret som værende blandt de førende, når det kommer til kurser inden for offshore, men når de byder indenfor på stationen bliver det børneøjenhøjde.

Her kan børn (og deres forældre) komme og hilse på brandmænd og ambulancereddere og høre lidt mere om, hvordan det er at være med til redde liv hver eneste dag. Udover det kan de mindste også lære lidt om hvordan man slukker en brand, og de kan få lov til at prøve at holde brandslangen og slukke små brande med brandtæpper, ting man aldrig ved hvornår man kan få brug for.

Det vil også være muligt at få en introduktion og et minikursus i førstehjælp, der er uhyre vigtigt at kunne og vide noget om, både for børn og ikke mindst for deres forældre. Så det er altså ikke kun de mindste, der kan lære noget på dagen.

Herunder kan du se hvor der er åbent hus.

Sjælland og øerne:

  • Hillerød – mandag d. 16. oktober kl. 10-13 –
  • Taastrup – mandag d. 16. oktober kl. 10-13 –
  • Nykøbing F – torsdag d. 19. oktober kl. 10-13 –

Jylland:

  • Kolding – mandag 16. oktober kl. 10-13 –
  • Århus –  tirsdag d. 17 oktober kl. 10-13 –

Du kan tilmelde dig på Falcks hjemmeside.