Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til og omtales i følgende artikel eller af deres produkter.

For første gang nogensinde blev Apple eventet afholdt i den helt nybyggede sal, Steve Jobs Theater, som er byggede til ære for tidligere Apple grundlægger Steve Jobs. Det var tirsdag aften dansk tid, at Apple præsenterede sine nye iPhone-modeller i det nyåbnede Steve Jobs Theater i Californien. Som altid er det den sidste nyhed på podiet, de fleste venter på, det var også denne Keynote. Her præsenterede Apple sin 10 års jubilæumsmodel, iPhone X.

Den nye iPhone rammer butikkerne den 3. november med et prisskilt med tre nitaller på – 999 dollars. Eller hvad der svarer til 6.200 kr for den billigeste model. Det er endnu ikke offentliggjort hvad de forskellige danske selskaber kommer til at tilbyde de nye modeller til. Hvis du går med tankerne om at investere i de en af de nye modeller, kan du med fordel sammenlign priser på iPhones, og dermed få den eller dem til den rigtige pris.

Der var andet end iPhones på programmet

Udover de 3 nye iPhones, blev en lang række nye Apple gadgets ligeledes lanceret. Blandt andet det nye AppleWatch, som kom med en del nye funktioner. Den helt nye og støreste funktion er klart det indbyggede gsm modul, hvilket gør det muligt for brugeren at benytte uret som en selvstændighed, ved og mærket uden iPhone i nærheden. Der er dog et lille mén tilknyttet til historien, hvilket er at denne model, ikke umiddelbart kommer til Danmark. AppleWatch med telefonmodul kommer i første omgang kun til USA og 6 andre lande. Det er endnu uvis om det skyldes vores GSM net her i landet, eller om det er andre grunde der ligger til skyld for det.

Apple TV blev også forbedret

Ligeledes annoncerede Apple at deres seneste version af Apple TV understøtter 4K, og en række andre featurens. Det var der dog mange fans som allerede havde set, så på den front, kan man vist roligt sige at Apple skuffede en del.