Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til og omtales i følgende artikel eller af deres produkter.

Den danske tandlægeforening holder hvert år en lang række konferencer og kurser (du kan se hele listen her), hvis du er i branchen, er der dog et der især er værd at holde øje med, og det er det store års kursus der afholdes en gang hvert år.

Det er et årskursus der løber over tre dage, og det er her man kan få viden om alt det nye der sker. Teknologi og viden udvikler sig hele tiden, og derfor sker der også meget med mulighederne for behandlinger og lignende, og som tandlæge er det essentielt hele tiden at kende til de nyeste undersøgelser og de nyeste teknologier, hvilket er muligt på dette store årskursus.

Det er både et vigtigt udstillingsvindue til tandlæger og udstillerne, der kan vise deres nyeste ting frem. Det er samtidig et kursus der er til for alle tandlæger, og så er det lige meget om du er tandlæge i københavn eller et sted i provinsen, alle medlemmer af tandlægeforeningen er velkommen.

Hvor: Bella Center

Hvornår: 27.-29. april 2017

Pris:

Web: www.tandlaegeforeningen.dk