Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til og omtales i følgende artikel eller af deres produkter.

En af de former for messer der virkelig er begyndt at komme flere er, er omkring mode og bolig. Til efteråret er det muligt at besøge to af den slags messer, når du kan komme og se tidens trends og tendenser indenfor bolig- og livsstil på “Gør din bolig bedre” og ikke mindst “Liv & Stil – Smagen af Danmark” – en inspirationsmesse for bolig- og livsstilsglade danskere. De gæster Odense Congress Center i udkanten af Odense, hvor der er god plads til de helt store messer.

Der er faktisk tale om to messer.

Gør din bolig bedre: 

Her det muligt at snakke med de lokale håndværkere om de muligheder der er, det kan være alt fra den lokale tømrermester til VVS firmaer, eller hvis du skal have et godt tip om maling, eller hvordan du får skiftet dit oliefyr ud med et pillefyr, så er det her det er muligt.

”Liv & Stil – Smagen af Danmark

Her præsenteres lækkert tøj, smykker og kosmetik sammen med skønhedspleje og velvære for både mænd og kvinder, og der vil være lækre gastronomiske fristelser som udfordrer og kæler for sanserne, der primært vil være leveret af lokale leverandører og restauranter.

Fælles for det hele er, at det er muligt at se alle de sidste nye tendenser inden for områder. Så hvis du er ude efter nye havestole kan du også finde inspiration her.

Hvor: Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5220 Odense Sø

Hvornår: 28. – 30. oktober

Pris: 100 kroner for voksne, 40 kroner for børn (12-17 år)

Web: www.occ.dk