Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til og omtales i følgende artikel eller af deres produkter.

CES messen i Las Vegas afholdes hvert år i Las Vegas og er verdens største forbrugerelektronikmesse. Messen danner grundlag for alverdens nyheder af elektronik, og er blevet stedet hvor interessante tech-nyheder bliver præsenteret, blandt andet mobiltelefoner. CES messens fulde navn er Consumer Eletronics Show, og som det engelske navn antyder, er det altså en messe for forbrugeren, men hvad kan du som forbruger forvente af denne messe? Det vil vi komme med et par bud på i denne artikel.

På messen er alle de store mobilgiganter til steder med hver især deres nyeste flagskib. Samsung og Apple som længe har kørt deres mobilkrig, vil være til stede og der vil være mulighed for at afprøve de forskellige modeller, samt sammenligne specifikke specifikationer. Et godt råd, er at overveje hvilke behov man vil afdække med sin nye telefon. Er det en telefon som skal overtage familiens gamle kamera, skal man selvfølgelig vælge en telefon, hvor kameraet er i fokus. Hvis det netop er en telefon som skal bruges af flere i familien er det også en god idé at kigge nærmere på om telefonen er vandafvisende og robust, hvis man skulle komme til at tabe den.

Sammenlign priser på mobiltelefoner

Når du har undersøgt markedet, på f.eks. CES messen, er det en god idé at sammenligne de forskellige mobiler, og det findes der mange muligheder for på internettet. Telepristjek er en af de førende sider inden for sammenligning af priser på abonnementer og mobiler. Bag siden telepristjek.dk står teleanalytikeren Nicolas Fredriksen, som har mange år erfaring med sammenligning af mobiler og abonnementer. Hans anbefaling lyder “Jeg anbefaler, at du sammenligner og vælger telefoner ud fra mindsteprisen. På den måde undgår du farligt forlokkende købspriser, som kan ende med at koste dig dyrt – Du gør som hovedregel altid dit bedste køb ved, at købe telefoner med en mobilpakke, der passer til dit faktiske mobilforbrug.” Og der kan være mange penge at spare, ved de forskellige udbydere. Som Nicolas udtaler er det mindsteprisen som er relevant, samt dit faktiske mobilforbrug. Se mere telepristjek.dk/telefoner-priser