Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til og omtales i følgende artikel eller af deres produkter.

Aktiv ferie bliver en ferieform, der vinder mere og mere frem og selvom der naturligvis stadig er mange hundrede tusinde, der sværger til at ligge og slappe af ved en strand, når de har ferie. Der er mange der ikke  vil røre en finger, når de holder ferie, men der er også mange, der ikke kunne drømme om at flade ud på en solstol i et par uger, og som vil ud og opleve og se noget.

Trekking, klatring, vandring, cykling og lignenden er aktiviter, der virkelig begynder at vinde indpas, og som lokker mange tusinde danskere af sted. Nogen kombinerer det med afslapning, mens andre sværger til det primitive og mere autentiske.

Danish Outdoor Festival henvender sig primært til dem, der gerne vil have at naturen spiller en del af ferien, og hvor man er tæt på den i telt eller lignende. Her kan du komme og opleve det nyeste inden for telte, hængekøjer og meget andet. Det er nogle af landets førende forhandlere af friluftsudstyr, der kommer og viser årets nyheder frem.

Det hele foregår på Gershøj Shelterplads ved Roskilde den 27. – 29. april. Du kan læse mere om begivenheden på facebooksiden her.