Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til og omtales i følgende artikel eller af deres produkter.

Hvis du interessere dig for investeringer og formueforvaltning er Investordagen 2017 et event som du ikke må gå glip af i år er! Eventet har tidligere været utrolig populært, og været besøgt at mere end 2500 private mennesker. På dagen har du som privat person mulighed for at blive klogerehvordan man bedst muligt forvalter sine investeringer, om det skal være aktier, obligationer, EFT’er eller noget helt fjerde. Du vil ligelede kunne møde en lang række uvildige rådgivere, børsnoterede selskaber og finansielle udbydere.

Der vil være en lang række oplæg fra VIP-talere, topchefer og analytikere, der vil give deres bud på fremtidens bedste investeringer. Både topchefer fra FLSSmidth, DSV og Novozymes vil være til stede, hvor de hver især vil tale om deres speciale indenfor deres felt.

Oplægsholderne få også noget ud af det

Som oplægsholder har du mulighed for at stå ansigt til ansigt med 2500 investeringsvillige personer, hvilket er en unik og åbenlyst mulighed for at fortælle din historie om, hvem du er og hvad du præsenterer. Alle talere er castet, og vil blive offentliggjort i nyhedsbreve med over 25.000 abonnenter og magasiner med mere end 44.000 læsere. Derudover dækker pressen også begivenhederne.

Virksomheden bag eventet

Igen i år er det Dansk Aktionærforening, der står i spidsen for at stable det på benene. Ligesom sidste år, har du igen mulighed for at komme gratis med til InvestorDagen, som medlem af Dansk Aktionærforening. Du har ovenikøbet mulighed for at tage 2 gæster gratis med. Du kan læse mere om medlemskab og priser på deres hjemmeside.

Dato og sted

Datoen for eventet i år finder sted d. 19. september i København. Tidligere på året har eventet været afholdt i både Aarhus og København. Hvis du gik ikke havde mulighed for at deltage, kan du gense højdepunkter fra de tidligere events på shareholders.dk/investordagen.

Prisen for at deltage i eventet koster kr. 150,-, hvis du vel og mærket ikke har mulighed for at benytte en af de gratis muligheder. Hvis du spørgsmål eller hvis du er i tvivl om noget, så find mere info på hjemmesiden for arrangementet www.investordagen.dk.