Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til og omtales i følgende artikel eller af deres produkter.

Der er altid delte meninger om hvad fest er, og hvad en fed fest er. Men hvis du holder fest med dine venner, har I som regel styr på hvordan en fest er, men det er ikke altid let stå for den selv, og slet ikke hvis du skal holde den for familien. Når der skal holdes fest for familien, er det noget helt andet end at holde en sammen med vennerne. Sammen med vennerne kan man skeje sig helt ud, høre højt musik og drikke rigeligt med alkohol. Med familien ved man godt, at opførelsen skal være en helt anden, da konteksten er anderledes. Man vil nødig stå i et dårligt lys over for familien og derfor bliver man nød til at beherske sig lidt. En fest med familien kan hurtigt godt gå hen at blive kedelig, det er jo ikke tidspunktet at hvor man skal vise, hvor tosset man kan være. Det gør man kun over for sine gode venner.

Vejen til den fede fest

Men familiefesten behøves ikke at være kedelig og stiv, hvis man i familien er vant til at forhold sig formel og civiliseret, kan man få andre til at stå for underholdningen. Du kan f.eks. hyre en festkomiker, der kan stå for festens underholdning og det komiske element. Når der er en god festkomiker tilstede kan hele den stive atmosfære ændre sig til noget mere sløs sluppen. Stemningen vil helt automatisk blive mere afslappet og det kan introducere andre spænde og sjove historie eller situationer. Festkomikeren kan med sit sjov og spas skabe en opmærksomhed omkring ham selv, som gør at gæsterne føler at de ikke behøves at vis sig fra deres bedste side. Det svært, selv for den stiveste og mest formelle at holde igen, med at grine, hvis der er blevet leveret en god vittighed eller bare godt skuespil fra komikerens side.

 

På den måde slipper du for at din familiefest bliver for stiv og kedelig, og du for i stedet en fed fest, som de fleste ville kunne huske.