Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til og omtales i følgende artikel eller af deres produkter.

For mange virksomheder er det helt fjernt at tage på messer, og mange beskriver det som spild af både tid og ressourcer. For andre forholdet det sig dog helt anderledes, for for dem er messer en essentiel del af deres forretning.

Den danske webshop Hair247, som blandt andet forhandler mærker som Maria Nila, Redken og mange andre er en af de virksomheder, der nyder af godt af messerne, og virkelig bruger dem aktivt, og som også oplever, at de får meget ud af dem – vi har fanget dem til en kommentar om at tage på messe.

Vi får hele tiden mange brochure, nyhedsbreve og lignende sendt fra vores mange leverandører, så på den måde får vi sådan set en masse information hele tiden, men det kan bare ikke  måle sig med den viden og de forbindelser vi får, når vi er ude på messerne, om det så er her i landet, eller det er de helt store internationale. Når vi får mulighed for at snakke direkte med producenterne, der kan vise os deres nye og ikke mindst kommende produkter, så giver det også en unik viden, og vi kan mærke passionen på en helt anden måde, end hvis vi blot læser en noget tekst og måske mærker en prøve eller lignende.

Det er blot nogle af de mange gode grunde der er, til at besøge messer, hvis man er forhandler af et givent produkt – for husk at der er messer og udstillinger for stort set alt. Det handler blot om at kigge efter dem, og man kan lære mange nye ting ved at besøge en messe. Det er bestemt heller ikke sjældent, at det økonomisk er en rigtig god ide, da der ofte er meget offensive messe tilbud, hvor man som indkøber til en virksomhed, webshop eller noget helt tredje, kan spare rigtig mange penge, hvis man er lidt hurtig.