Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til og omtales i følgende artikel eller af deres produkter.

Hvis du skal holde et event, af den ene eller anden form, er hotelkæden Sinatur virksomheden, der kan skabe de rette rammer.

Sinatur ved hvordan jeres event i den ene eller anden form bliver sjov, anderledes og mindeværdig. Ligegyldigt hvilket hotel i sinaturs portefølje, vil i få en uforglemmelig oplevelse! Hvis i vælger overnatning på hotellerne tilbyders der forskellige former for værelser. På hotellet nær Storebælt ved Nyborg, vil i bl.a. kunne booke suite med udsigt direkte ud i storebælt.

Book din næste konference her

Hotellerne tilbydes teambuilding, som har fokus på kommunikation og personlig udvikling. Sinatur tilbyder at skræddersy hele eventet, men du kan også nøjes med at booke opholdet og selv står for planlægningen af aktiviteterne. Af aktiviteter kan bl.a. nævnes, kano og kajaksejlads, hvor du lære balancens og koordineringens svære kunst. I kan tage på skattejagt, hvor der arbejder ud fra GPS-koordinater og håndholdte GPS-modtagere. Eller prøv en ekspedition, hvor målet er at headhunte medlemmer fra hinanden. Lav den bedste plan, og løs opgaver, der stiller store krav om samarbejde.

Derudover kan du opleve fantastiske naturoplevelser, som lystfiskeri eller afslapning ved vandet. Der er gode muligheder for fange lækre fisk, som efterfølgende kan I tilberede fisk over bål eller grill.

Bronzemærke i økologi

Som den første hotelkæde, kan Sinatur kæden prale med at have det økologiske bronzemærke, der viser at andelen af vare i køkkenet er på mellem 30-60%. Udover varerne er økologiske, dyrkes mange af råvarene lokalt, i egen urtehaver, eller fra lokale landmænd.