Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til og omtales i følgende artikel eller af deres produkter.

Hvis der er én ting, som stort set alle danskere elsker. Så er det at rejse. Vi er som nation vilde med at tage ud og opleve verden. Hvor vi gør det er dog meget forskelligt fra person til person og ikke mindst fra familie til familie. En af de absolut største messer inden for dette område er Ferie For Alle, der finder sted i Messecenter Herning, ligesom det har gjort det i de sidste mange år.

Det er ikke blot Danmarks største messe inden for området, men er den faktisk den største i hele Skandinavien, og hver time strømmer der tusinder af mennesker til for at finde inspiration og se på hvad rejseselskaberne tilbyder. Der er mere end 1000 udstillere på messen, hvor alt fra rejseselskaber til campingpladser og producenterne af autocampere er til stede.

Messen dækker over mere eller mindre alle typer af rejser. Så uanset om du er til traditionel charterferie, eller du gerne vil rejse fra Tyskland eller du interesseret i de nyeste campingvogne, så er der god grund til at sikre sig en billet til messen der altid finder sted i februar.

Hvor: MCH Messecenter Herning Vardevej 1, 7400 Herning

Hvornår: 23.-25. februar

Pris: 100 kr. voksen

Web: www.ferieforalle.dk