Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til og omtales i følgende artikel eller af deres produkter.

Hvert år afholdes verdens største mobiltelefon messe i Barcelona, som kaldes Mobile World Congress, forkortelse MWC. Messen trækker hvert år mere end 100.000 mennesker og afholdes over 3 dage. Næste gang MWC afholdes er den 27. februar – 2. marts 2017. IT-branchen og Udenrigsministeriet arbejder lige nu på at få arrangeret en fælles dansk stand ved MWC 2017, hvor flere små virksomheder kunne gå sammen. Mange af de store elektronikgiganter som f.eks Elgiganten er til stede ved messe, blot under deres norske navn Elkjop. Det er en fantastisk måde for de danske virksomheder at se hvad der røre sig på markedet og hvad der kommer til at ske i fremtiden. Men hvad kan man forvente af messen?

Messen er et fantastisk udstillingsvindue for de mere end 2200 udstillere, hvor der som nævnt kommer mere end 100.000 besøgende over de 3 dage. Derud kommer der mere end 3600 internationale pressefolk og forretningsanalytikere, som ugerne efter formidler artikler fra deres oplevelser fra messen.

Messen for forbrugere

Men nu sidder du sikkert og tænker: Hvad med os almindelige forbrugere? Får vi gavn af messen? Her er svaret ganske enkelt – Bestemt! Hvis du er lidt af en teknologinørd eller gadgets freak er messen for dig, det samme som at tage et barn med ind i en slikbutik for første gang! Det kommer producenter fra  hele verden og den nyeste teknologi bliver præsenteret. En af de ting som er, vel nok det største hit, er mobiltelefoner eller smartphones.  Alle de store producenter, som Apple, Samsung og mange flere er til stede med deres nyeste flagskib, og det er muligt at prøve de forskellige telefoner fysisk og spørge ind til produkterne. Hvis du netop finder den helt rigtige telefon på messen, er det en god ide at gå på nettet f.eks. på mobilkunden.dk og sammenligne priser på mobiltelefoner og finde ud af hvilken en du skal købe. Der kan sommetider spares flere tusinde af kroner