Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til og omtales i følgende artikel eller af deres produkter.

Går du og drømmer om at blive negleteknikker, men tænker at tiden ikke er til det og ikke kan overskue det? Så tøv ikke. For at kunne kalde dig negleteknikker, skal du gennemføre et neglekursus på blot 4 dage, hvor du lære alt om akryl og gele negle, men også alle de generelle teknikker der er ved neglekunst.

I dag er der mange frisørsaloner, som for at kunne tilbyde endnu mere en blot klipning og hårpleje, også tilbyder plejning af negle. Ideen med at tilbyde flere ting inden for skønhedspleje er at give kunden helhedsoplevelse af pleje og luksus. I dagens danmark, hvor den travle kvinde arbejder mere end 37 timer i ugen og har en meget travl hverdag, er der mange som sætter pris på at blive forkælet og slappe fuldstændigt af.

Tag et neglekursus

Går du med tanken om at kunne tilbyde neglekunst, og skabe dit eget univers af velvære og forkælelse, så kan du på kun 4 dage tage et neglekursus ved nail4you. Nail4you er en hjemmeside som tilbyder alt inden for neglekunst. Om det blot skal være enkelte akryl negle, som du skal bruge til firmafesten eller om du vil prøve kræfter med et neglekursus som kan give dig uddannelsen som negleteknikker, er nail4you stedet. Uddannelsen som negleteknikker giver dig nogle grundige og dybdegående teoretiske værktøjer så du kan tilbyde flotte og holdbare negle. Du lære alt om plejning af naturlige negle, negle forstærkning og neglens anatomi. Ud over neglens biologiske opbygning, får du også viden om den rigtige udførelse af neglekunst. Du får et bredt kendskab til designteknikker, fileteknikker og generelle guides til at lave den flotte hvide kant på overfladen på neglen. Hold dig ikke tilbage for at tage dette kursus, det forløber kun i 4 dage som til sidst afsluttes med en eksamens aften. ring til Nail4you og hør nærmere om dine muligheder.