Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til og omtales i følgende artikel eller af deres produkter.

Der er mange af os, der har sønner, som har en gokart (som denne) stående hjemme i garagen eller carporten. Til jer der er vilde med lidt den slags, er det umuligt at komme uden om Oak City Rally, der hvert år finder sted fra Farum Station til Egemosen. Hvis du er lidt stedkendt, vil du nok med det samme tænke, at det er lidt langt, og det er det bestemt også – det er nemlig intet mindre end 10 km, og verdens længste sæbekasseløb.

Du skal dog ikke stille op med din toptunede gocart, som er købt fra ny. Kravet er nemlig, at vognen skal være hjemmebygget, da det er i den helt klassiske sæbekassevogn stil. Løbet har været afholdt siden 1975, og den gang var der 18 vogne der deltog. I dag er der omkring 250, og med 4-5 på hvert hold er det mere end 1000 deltagere, der er en del af Oak City Rally.

Det hele finder sted søndag den 27. maj og starten går som nævnt i Farum. Det koster 125 kroner at deltage pr vogn, hvis man tilmelder inden den 7. maj. Efter denne dato koster det 250 kroner, og på selve dagen koster det 400 kroner, og der kan ikke garanteres en plads.