Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til og omtales i følgende artikel eller af deres produkter.

Er du en af dem der ofte tager på messer, eller overveje at tage på messe, med din virksomhed? Det kan være svært at opfange folks opmærksomhed på messen, og det er ligesom en måde at møde eventuelle kunder på. Derfor er det vigtigt at man gør sig de nødvendige overvejelser, så man kan genere så mange nye kunder, eller hvad det er man er ude efter, mens man er på messen. Messer kan ofte være dyre at have stand å, derfor skal man udnytte tiden mens man er der, og det kan man kun, hvis man har en god stand. Læs med her, og lær hvordan du kan lave den perfekte stand for din virksomhed.

Fang interessen

Der er stor kamp om opmærksomheden på messer, og det kan altså være en forskel fra at du snakker med 5 gæster, til at du snakker med 1000 gæster. Det første du skal gøre, er at lave et simpelt budskab som alle forstår. Det er vigtigt at dit budskab er simpelt og henvender sig til menneskerne på messen, da de ikke kigger i særligt lang tid, før om de beslutter om messen er god eller dårlig.

Sørg for at designet omkring messen er minimalisktisk med også flot. Pas på med den klassiske fejl, hvor man sætter et bord, som gæsterne kan stå bagved og snakke. Hav noget materiale som gæsterne kan gå ind og læse eller se på, derefter kan det være nemmere at tage en snak.

Dernæst så vurdere gæster også hurtigt, om de vil tage en snak, udfra de mennesker der står på messen. Sørg for at dem der er på messen har lyst til at være der, og at de har et “behageligt” udseende. Man behøver ikke at være mega fin i tøjet, medmindre det er den målgruppe man er efter.

Reklame materiale

Man behøver ikke meget reklame materiale, vi kan anbefale noget blikfang, mæske i form af et roll up banner. Dernæst en folder eller visitkort.