Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til og omtales i følgende artikel eller af deres produkter.

SecurityUser Expo er uden sammenligning den største sikkerhedsmesse i Danmark, og den bliver for tredje gang arrangeret i København i efteråret 2017, hvor AR Media International igen byder indenfor. Denne gang bliver det i Bella Centers Østhal med let tilgang via offentlig transport og med masser af parkeringspladser i gå-afstand.

Danmark har en historie for at være hårdt ramt af tyverier af den ene og anden slags, og messen er sikkerhedsbranchens leverandørers mulighed for at vise nogle af alle de foranstaltninger man kan gøre for at sikre sig mod indbrud. Det kan være alt fra hvordan man finder ud af om man har den rigtige lås i sit hus, til moderne overvågning. Messen handler også om brandforebyggelse om meget mere.

Alle er velkommen på messen, men den er primært rettet mod slutbrugeren, om det så er private personer, eller virksomheder der skal have installeret et nyt sikkerhedssystem. Derduover tiltrækker messen også grossister og forhandlere, der gerne vil se nærmere på teknologien og tendenserne i udviklingen.

Åbningstider de enkelte dage:

Onsdag  den 27. september 2016   kl. 09.00 – 16.30
Torsdag den 28. september 2016   kl. 09.00 – 16.30

Hvor: Bella Center, København

Hvornår: 27. – 28. september

Web: securityuser.com/expo

 

Herunder ses en video om hvordan man kan tjekke sin lås, hvilket er noget af det, man kan se meget mere om på messen. Videoen kommer fra Den Cyklende Låsesmed.