Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til og omtales i følgende artikel eller af deres produkter.

Når det kommer til messer har vi mange gode tilbud i Danmark, men som moderne forbruger giver det rigtig god mening at se over landets grænser.

I danmark har vi en stolt tradition for at levere det skarpeste indenfor design og indretning. Med designere som Arne Jacobsen, Finn Juhl, Hans Wegner, Børge Mogensen, Poul Kjærholm, Verner Panton og listen bliver ved.

Det er særligt møbler, som vi danskere er kendt for, mens vores naboer i skandinavien er kendt for meget andet såsom lamper, Lamellgardiner og køkkener. Så ønsker du at trække på de seneste tendenser indenfor boligdesign er der god grund til at tage turen over bæltet.

Svensk kæmpe messe

I Stockholm afholder man hvert år en kæmpe boligmesse med fokus på hjem, villa og lejlighed. Hem, villa & bostadsrätt hedder messen og med en datomæssig spændvidde fra d. 6.-9. oktober 2016 er der rigeligt med tid at bruge på den store messe.

Messen tilbyder at man kan købe billet online, og gør man det allerede nu kan man faktisk spare helt op til en del svenske kroner. Messen har en inspirationsscene hvor flere svenske eksperter fortæller om indretning, lysindfald, afdækning og lignende. Den svenske trendguru TrendStefan kommer og fortæller om de seneste tendenser på messen, og der skulle være rig mulighed for at komme hjem med nye inspirerende viden om fremtidens svenske trends.

En tidligere indbrudstyv kommer med en kuffert fuld af erfaring og fortæller om, hvordan du sikrer dit hjem mod banditter som ham. Det er vigtigt at basere sin sikring af hjemmet på praktisk erfaring, da det eller kan være svært at vide sig sikker. Nye teknikker og nye indgangsvinkler udvikles hele tiden af de skarpe tyveknægte og det bliver hurtigt svært at vide sig sikker, men det kan man så efter dette indlæg.

Skulle man bliver træt efter flere dages inspiration ligger messen ikke langt fra Stockholms hotel-perle Scandic Talk, som med al sin skønhed ligger i udkanten af Stockholm.

Åbningstider for messen er d. 6.-9. oktober 2016 i tidsrummet: 

torsdag 11:00-19:00
fredag 10:00-18:00
lørdag 10:00-18:00
søndag 10:00-17:00