Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til og omtales i følgende artikel eller af deres produkter.

TDC er uden tvivl Danmarks største telekoncern og i et led i en ny strategi overgår den store telekoncern til Yousee for alle koncernens privat kunder. Det gik flere spekulationer på om udenlandske investorer ville købe koncernen tilbage i oktober sidste år, men det viste sig at det kun var rygter. På daværende tidspunkt fik rygterne, TDC aktien til at springe med 10%, men faldt hurtigt tilbage igen.

Efter en del tumult og flere år med  skuffende regnskaber slå TDC og yousee sig nu sammen, hvilket er til glæde for mange. Kunderne har længe været forvirret over, at man kunne få mange af de samme ting, men at det stadig var fra to forskellige dele af TDC. Nu samles det hele, hvilket også vil gøre det lettere for TDC at købe stort ind af underholdning. Alle netværk, IT, salgskanaler og markedsføring slåes sammen under YouSee, så TDC også på den måde sparer penge. Så fremover vil Yousee kundeservice, mobilabonnement og priser altså også dække over TDC, og virksomhederne vil dække over mange produktportefølje.

TDC har haft det hårdt med konkurrenterne, og har flere gange følt sig nødsaget til at opkøbe konkurrenter som Telmore og Fullrate. For at stoppe kundeflugten fra både TDC og Yousee indfører TDC nu også døgnbetjent kundeservice for sine premiumkunder, altså de bedst betalende. Telenor førte an med døgnservice for snart to år siden, og det har efter eget udsagn haft en god effekt på at beholde kunderne og få tilfredsheden op, hvilket også er TDCs fremtidige mål.

I flere fysiske butikker vil man kunne opleve små events i form af “åbningsfester” som kan gratis vil kunne deltage i.