Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til og omtales i følgende artikel eller af deres produkter.

Når det legendariske amerikanske band Toto til sommer rammer Danmark, og giver koncert omkring Middelfart, bliver det i intet mindre end fantastiske rammer. Det er nemlig ikke i en stor kedelig hal, eller på en kedelig plæne, men derimod mod det smukke Hindsgavl Slot.

Toto blev dannet tilbage i 1976 og kunne altså sidste år fejre deres 40 års jubilæum, hvilket dog på ingen måde betyder, at bandet er fyrre, fed og færdig, for selvom de måske ikke har ungdommens energi mere, så er det et band der har den ene perlerække af hits efter den anden. Publikum vil blandt andet kunne glæde sig til udødelige klassikere som “Rosanna”, “Africa” og naturligvis “Hold the line”

Koncerter er rigtig mange tilfælde ikke i rammer, der gør dem ret, men når Toto gæster egnen ved Hindsgavl, kommer det hele til at gå op i en højere enhed, hvor man ikke blot kan nyde musikken, men også et godt måltid, da billetten kan købes ink en tre-retters menu.

Her i landet er vi begyndt at se mange flere af denne slags tiltag, hvor rammerne bliver tænkt mere ind i begivenheden, så det bliver netop dette, altså en begivenhed og ikke har en koncert. Smukfest har gjort det i mange år, hvor der er gjort meget ud af omgivelserne omkring festivalen. Sidste år kom Heartland på Fyn til, hvor det også er meget mere end musik. Vi har også se eksempler som fængslet i Horsens, der er omdannet til koncert sted, ligesom flere slotte har det på programmet, og nu byder Hindsgavl sig altså også til.