Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til og omtales i følgende artikel eller af deres produkter.

90’erne var et populært årti, når det kommer til musik. I hvert fald tiltrækker de store Vi Elsker 90’erne mange tusinde mennesker hvert år. Dem der var unge i 90’erne er io 30’erne og 40’erne nu, og det har vist sig at være en målgruppe der gerne vil give den gas. I hvert fald har den store fest været afholdt i en 7 danske byer, 4 svenske og så slutter det af på Færøerne om en lille måneds tid.

Selvom der er lang tid til sommeren 2020, så er det allerede annonceret at den store begivenhed vender tilbage næste år. Der er sågar allerede sat datoer på flere af festerne løste år. Det bliver spredt godt udover sommeren. Eksempelvis afholdes det i maj i Rødovre, mens det først løber af stablen i august i Næstved.

De første artister er på plads

Udover at der allerede er sat nogle datoer, så er der også allerede sat nogle underskrifter af artisterne. Det er nemlig allerede blevet annonceret, at man næste år blandt andre vil kunne opleve store 90’erne navne som Coolio og East 17. Hvis man mere er til knæklys end rap og boyband pop, så har Faithless også blevet annonceret. Det tyder altså på, at næste års udgave bliver endnu en stor fest. Arrangørerne lover da også, at det bliver det største setup indtil videre.

Udskældt musikalsk årti

Der er egentlig mange kritikere af kvaliteten af populærmusikken i 90’erne, hvor navne som Scooter, Aqua, Me & My, Rednex og andre toppede hitlisterne. Det sætter dog ikke en stopper for de mange festglade danskere, der gerne vil genoplive ungdommens fester – bare for en dag. Og nostalgien vinder altså over kvaliteten – det har de gjort de senere år, og det gør den uden tvivl også til næste sommer.